Re: Vrácení zboží
1/ ten zákon co zmiňujete je platný v PŘÍPADĚ NÁKUPU PŘES INTERNET
2/ i v případě že by se nakoupovalo přes internet jsou dané omezení při objednání zboží na objednávku
Velice mě pobavila věta "takhle udělaný,co potom spotřebitel" a co potom prodejce?
Pokud jste špatně změřila je to blbé, to chápe každý, ale je třeba si uvědomit že si prodejce objednal u dodavatele Váš rozměr a co když ho už nikdo nekoupí? Musíte koukat na obě strany ne jen na tu svou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
16. 12. 2011 18:08
Dobrý den, v Siku jsme koupili vanu na objednávku/zaplatili jsme zálohu/,a až doma jsme zjistili, že jsme neodhadli dle katallogu velikost a potřebujeme větší. Zavolala jsem tudíž do Sika, že by jsme potřebovali vanu vrátit a vzít si za ni větší, ale odmítli mne, že pokud zboží je na objednávku a byla zaplacena záloha,že to nejde.Ani přes mé argumenty,že mohu zboží bez udání důvodu vrátit..../prý oni to tak mají,prý by ji měli zbytečně na skladě/.Máme tudíž smůlu a vanu si musíme ponechat?Na co je zákon o vrácení zboží bez udání důvodů?Děkuji za co nejrychlejší odpověď