Re: Potvrzení o zaměstnání a exekuce
>Dobrý den,
>
>zaměstnanci skončil PP k 31.12.2011. Potvrzení o
>zaměstnání vystavuji dle zákoníku práce platného do
>31.12.2011, tzn. že tam uvedu i zda byl pp ukončen z důvodu
>porušení povinností .....? Novelou zákoníku práce se
>tohle uvádí v odděleném potvrzení na žádost zaměstnance.
>Ale já to tam ještě uvedu, že?
>
>Dále zaměstnanci srážím 2 exekuce a další asi 3
>čekají. Do ZL uvedu všechny i ty čekající? A co vše o těch
>exekucích tam musím uvést?
>
>Děkuji
ad1) já bych to tam napsala
ad2) ano, musíte tam napsat všechny,a hlavně v pořadí, v jakém došly, protože u vás získaly své pořadí a je potřeba, aby si ho zachovaly a další zaměstnavatelé neměli problém s jeho určením. Hlavně musíte uvést ex.úřad, jednací číslo, zda jsou přednostní či ne, částku, na kolik jsou, částku,kolik bylo sraženo (pokud to v době vystavení víte - někdy v době vystavení ještě není známa poslední srážka...)a v čí prospěch jsou
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 1. 2012 11:02
Dobrý den,
zaměstnanci skončil PP k 31.12.2011. Potvrzení o zaměstnání vystavuji dle zákoníku práce platného do 31.12.2011, tzn. že tam uvedu i zda byl pp ukončen z důvodu porušení povinností .....? Novelou zákoníku práce se tohle uvádí v odděleném potvrzení na žádost zaměstnance. Ale já to tam ještě uvedu, že?
Dále zaměstnanci srážím 2 exekuce a další asi 3 čekají. Do ZL uvedu všechny i ty čekající? A co vše o těch exekucích tam musím uvést?
Děkuji