Re: mateřská
Ne, RO je stále 12/11 až 3/12. Dočasná pracovní neschopnost je v RO dobou vyloučenou za předpokladu, že Vám nebylo v tomto období nic zúčtováno.
Re: mateřská
A když budu na nemocenské až do nástupu na PPM a můj jediný příjem bude nemocenská od zaměstnavatele a pak od OSSZ, tak z čeho se mi bude PPM počítat, asi tomu nerozumím, pokud byl můj příjem z HPP 25 tis hrubého a já budu marodit až do nástupu na PPM, tak kolik budu pobírat měsíčně PPM?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
2. 1. 2012 11:11
dobrý den, jsem zaměstnaná na HPP od 1.12.2011 a bohužel ode dneška 2.1.2012 na nemocenské, jsem těhotná, nástup na PPM 22.4.2012. předtím jsem byl OSVč 3 měsíce na hlavní činn. a předtím zaměstnaná na hPP a i 3 měsíce nezaměstnaná, ale pojištění 270 za předchozí 2roky splňuji. Od 1.12.2011 jsem si nechala OSVč na vedlejší činnost, z čeho se prosím bude počítat PPM? děkuji