Re: registrace na ÚP po RD
Nemusíte, není to povinnost. Ale musíte si sama platit ZP.
Po ukončení pracovního poměru. Píšete, že máte výpověď s 2měs. výpovědní lhůtou. Takže končíte 29.2.2012.
dohodu pro nadbytečnost, s 2měs výpověd.lhůtou+ to odstupné. já ji vlastně v rukou ještě ani nemám.. s naší paní účetní jsem se radila (bohužel ještě není v práci),to by mělo být v pořádku. akorát si dobírám dovolenou. hlavně mě zajímalo, do kolika dnů se musím zaregistrovat na ÚP,abych něco nezmeškala
Požádáte-li o zprostředkování zaměstnání nejpozději do 3 pracovních dnů po skončení zaměstnání, zaevidujete se dnem následujícím po skončení zaměstnání. Takže si musíte ujasnit, kdy vlastně končíte. Jestli končíte výpovědí nebo dohodou ke dni, kdy doberete dovolenou. Poslední den PP by vám měli dát "Potvrzení o zaměstnání" (zápočtový list).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
3. 1. 2012 12:36
dobrý den, prosím, chci se zeptat, do kolika pracovních dnů se musím registrovat na úřadu práce? 29.12.2011 skončila RD, k 30.12. 2011 mám výpověď z pracovního poměru s 2měs výpovědní lhůtou + odstupné, pro nadbytečnost. díky dáša