Re: odhláška od ZP - SD
Pravidla diskuzního fóra
4) HLEDEJTE
Berte ohled na ostatní a neplýtvejte jejich časem. Než se zeptáte, zkuste najít odpověď pomocí odkazu "Vyhledávání". Snažte se nejdříve o problému něco nastudovat sami a pak se zeptejte na to, čemu nerozumíte nebo co jste nenašli. Málokomu se chce znovu a znovu odpovídat na jednoduché dotazy, na něž lze najít v diskuzi dostatek odpovědí. Lidé raději odpovídají tazatelům, kteří projevili alespoň nějakou snahu o nalezení řešení.
Dnešní konzultace ke zcela stejnému tématu
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=868033
Děkuji za odpověď. Vyhledávání používám. Tuto problematiku jsem přehlédla, takže se omlouvám. Většina otázek se diskutuje pořád dokola a starší příspěvky mohou být zavádějící. A také jsem se přesvědčila, že ne vždy jsou odpovědi správné. Hezký večer
Re: OT: Loučím se Vaše V.
Milá V., nikdo nepopírá, Vaše znalosti a dovednosti. Chápu, že je občas únavné odpovídat na totéž. Ne každý, je ale tak dobrý a ne každý dělá svou práci mnoho let. Všichni se učí a mnoho lidí začíná nebo prostě mu to vypadlo z hlavy.
Myslela jsem, že právě z tohoto principu tu "radíte a pomáháte".
Přeji mnoho úspěchů.
Pokud se nebudeme chtít rozhodnout jako paní V.
budeme muset důsledněji dodržovat protiinfarktové heslo:
Pošli každého do pr.... dřif, než tě stihne nas......
a vždy se rozhodnout, KOMU pomoci a poradit a KOMU ne. Lenochům určitě ne, ať si píší co chtějí. Snad to toto forum "spolkne" bez banů.
Už jsme to tu mockrát zažili všichni ,ti co nejmíň umí, se nejvíc pokouší zviditelnit.
Proto jako prevenci si vždy říkám heslo minulé doby "srážka s blbcem je horší jak třídní nepřítel" nebo něco podobného a nenechám se odradit.
Vždyť je tu spousta tazatelů, kteří jsou milí a chtějí pomoc.
Škoda, že se paní V nechala odradit.
Paní V., ale no táák, neblbněte. I mě se stalo několikrát něco podobného, prostě ti lidé nevědí a občas jsou naštvaní na celý svět, protože prodrat se problémy které přináší náš papírový cirkus opravdu není jednoduché. Budu se tu ráda setkávat s Vašimi znalostmi a věřte, že i mnozí další. Prima den Vendula
==Já bych řekla, že jste plýtval/a hlavně časem svým tak dlouhou odpovědí,==
Bohužel, žádná dlouhá odpověď = pouze překopírování
jednoho bodu pravidel úpoužívání tohoto fora.
Já bych řekl, že pravidla ani neznáte (jako i někteří ostatní) a jenom zde bytečně remcáte. Většina z nás je ráda že zde odpovídají velice zkušení znalci problémů
a pokud se někomu nelíbí že zde odpovídají např. daň. poradci zadarmo, nemusí sem lézt, ale požádat je o konzultaci (po 800,- Kč za odpověď), nebo se zúčastnit některého z jejich seminářů (po cca 3000,- za 5 hod.)
Fígl vyhledávání je u pravidel popsán tak polopatisticky
že jsem jej pochopil i já (a to je co říct) i bez remcání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
6. 1. 2012 22:17
Odhlašuje se SD od ZP jen kódem O? SD pobírá již delší dobu.