Re: zákonné pojištění - platba
Tak to nevím pracuji s MONY S,ale určitě to nebude také složité,běžte do mezd a koukněte se ,co se tam dá dělat
Re: zákonné pojištění - platba
Program Pohoda pojištění vypočítá sám, až budete mít hotové mzdy za březen, v personalistice v tiskových sestavách si najděte zákonné pojištění - 1.Q. a vytisknete si rovnou sestavu výpočtu pojištění, ještě si musíte zadat do nstavení mezd příslušné %.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 1. 2012 21:13
Prosím o radu zkušených....... 6.1. jsme přijali nového zaměstnance - prvního v naší firmě.....jak je to s platbou zákonného úrazového pojištění zamce??? Zjistila jsem si, že spadáme do oblasti 4,2 promile ..... jak se to vypočítává (máme SW Pohoda) a kdy se to platí?
Jelikož jsme v předchozím roce neměli zaměstnance, kdy začnu platit? V dubnu? - za druhé čtvrtletí (duben,květen, červen),(pokud jsem si dobře zjistila, že se platí dopředu ..... a kdy za první čtvrtletí? v lednu? nebo též v dubnu?
Jsem opravdu neznalá věci - úplný laik a musím se do toho všeho dostat. Proto moc děkuji za pomoc.
Gábina