Re: ztráta moc prosím
Vypadá to, že mám chybu v přiznání :-( v původním jsem omylem uvedla HV větší o odloženou dan a nyní když dělám dodatečné , tak mi mělo vyjít na 0,- ale bohužel mi tam zůstává rozdl mezi původní a novou ztrátou přesě o částu té odložené daně.
Nyní z toho pro mě plyne povinnost dodatečné skutečně podat a zaplatit pokutu % z nové částky ztráty za každý den. Ztráta je bohužel v rámci milionů a prodlení cca 2 měsíce.
Nenapadne někoho zda se s tím nedá něco dělat, nebo zda o tom jen já chybně přemýšlím?
Předem moc děkuji, už jsem z toho na prášek :-(
Re: ztráta moc prosím
Teď jsem si uvědomila , že psát číslo řádku je blbost, to by jsme se nedomluvily. Patří tam číslo z řádku ****, což je výsledek před zdaněním. Viděla jsem (prošlo i u FU), že na řádku 10 byl HV ovlivněn daní a pak na ř. 40 byla tato daň vyloučena. Nemáte to taky tak ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
10. 1. 2012 13:09
Dobrý den, mám ztrátu 5 mil, dělám dodatečné přiznání které vyšlo 4. miliony ztráta. Tak se mi ztráta snížila nebo zvýšila?
Omlouvám se za hloupý dotaz, sedím si na vedení :-)