Reklamace

• (neregistrovaný)

12. 1. 2012 16:42

Dobrý den,

mám problém s reklamací notebooku. Zakoupil jsem notebook Sony VAIO, přičemž po měsíci se poškodil displej. Reklamoval jsem tedy notebook přesně dle pokynů Sony (vyplnění dotazníku na web stránkách s přiloženými fotografiemi poškození), následně notebook vyzvedl kurýr a poté opět opravený notebook přivezl.
    Ovšem hned další měsíc se stala velmi podobná závada, tentokrát se však servis Sony vyjádřil z přiložených fotografií, že závada je mechanické poškození (vím, že notebook jsme mechanicky nepoškodil) a odmítá pro notebook opět poslat kurýra a vyřídit reklamaci, aniž bych předem zaplatil 2500Kč za dopravné a diagnostiku (bez ceny opravy), osobně notebook do servisu zavíst nemohu, neboť reklamační středisko Sony je v Německu. Jak mám nyní postupovat? Žádám Sony o bezplatné převzetí výrobku a opravu a odmítám předem cokoliv platit. Zároveň mi odmítají vystavit oficiální protokol o opravě se zamítnutím na základě kterého bych kontaktoval soudního znalce.

Děkuji za jakékoliv rady.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 1. 2012 19:39

anonymous

Re: Reklamace
      Od koho nebo kde jste notebook koupil? Protože Vy máte smluvní vztah s prodejcem a pokud je to pro vás blíž a pohodlnější, reklamoval bych u něj.
      Pokud nechtějí nic řešit a nutí Vás něco dopředu platit, tak doporučuji poradu s ČOI.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).