Re: Roční zúčtování daně
Vy můžete požádat svého posledníh zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování daní. I když už u něj třeba 10 měsíců nepracujete, pokud je on posledním vaším zaměstnavatelem v roce, je povinen RZD provést. Podpora se do daňového přiznání nepočítá, to není zdanitelný příjem. Sleva na poplatníka bude za celý rok (ovšem nevrátí vám více než jste zaplatila na daních).
Re: Roční zúčtování daně
Děkuji, ještě bych se jen zeptala, jestli to přiznání je ten samý formulář,co pro podnikatele. Ještě jednou děkuji. JAP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 1. 2012 14:24
Dobrý den, prosila bych o radu ohledně ročního zúčtování daně. Doposud mi vždy dělal zaměstnavatel toto zúčtování, ale momentálně jsem nezaměstnaná. Znamená to tedy pro mě, že si musím vyplnit a podat to růžové přiznámi k dani z příjmu fyzických osob za rok 2011? Měla jsem příjem ze zaměstnámí . A co podpora v nezaměstnanosti, ta se tam také přičítá? A nezdanitelná částka bude jen za měsíce, kdy jsem pracovala? Moc dekuji. JAP