Re: prosím mzdové účetní
Tak já vyplním za zaměstnance daň z příjmu fyzických osob za ty měsíce, co byli zaměstnáni. To musím vyplňovat ikdyž pracují už někde jinde? A museli podepsat prohlášení?
Pak musím vyplnit i vyúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti, ne? A to se má vyplnit do kdy?
Re: prosím mzdové účetní
>>Na FU zúčtovani DFO
>
>Tak já vyplním za zaměstnance daň z příjmu fyzických
>osob za ty měsíce, co byli zaměstnáni. To musím
>vyplňovat ikdyž pracují už někde jinde? A museli podepsat
>prohlášení?
Roční zúčtování daní byste mohla udělat jenom těm zaměstnancům, kteří po odchodu od vás neměli jiného zaměstnavatele. Museli by o to do 15.2. požádat podpisem prohlášení. Ostatním na požádání vystavíte do 10 dnů Potvrzení o zdanitelných příjmech, pokud ho už nedostali při skončení PP.
>
>Pak musím vyplnit i vyúčtování daně z příjmu ze
>závislé činnosti, ne? A to se má vyplnit do kdy?
Do 1.3.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 1. 2012 16:32
Nemám žádné zkušenosti se mzdama, tak žádám o radu.
Převzala jsem firmu (OSVČ), která měla zaměstnance, ale v průběhu roku 2011 dostali výpověď a odhlásili je na zdravotním i sociálním. Nedali mi žádné mzdové listy, no prostě žádné podklady.
Ale já musím vyplňovat nějaké formuláře, ne? Do konce ledna musím něco odevzat a kam?