Přenesená daň. povinnost

• (neregistrovaný)

18. 1. 2012 12:59

prosím o pomoc - výroba odvodňovací potrubí vč.montáže k chladící věži , jsme plátci DPH a budeme vyrábět a poté fakturovat také plátci DPH,patří to prosim vás do přen.daň povinnosti ? Jsem tak naštvaná,že nikde nejsou rozpytvány nějaké vzory prostě,kde je možné se chytit něčeho podrobnějšího.Seznam ,,stavby a stavební práce,, sekce F je sice obsáhlý,ale pod některými názvy se skrývá spoustu nejasností.Děkuji za ochotu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 1. 2012 13:21

sebejka (neregistrovaný)

Re: přenesená daň. povinnost
      Klídek - nikdo a nic o tom novém imbecilním zákonu nic neví, názory se rozcházejí a je to akorát na to "dát si panáka". Ale, jestli to správně chápu, jde o slovíčkaření. Pokud v tom 18ti stránkovém seznamu CZ-CPA 41-43 najdete montáž chladících věží ( pro plátce DPH) - tak se -jak jsem to pochopila - všechny Vaše náklady s tím spojené odrazí ve výsledné Vámi vydané faktuře - takže přenesená DPH

• 18. 1. 2012 14:26

Jarka1 (neregistrovaný)

Děkuji ,kde najdu těch 18 stránek já jich mám daleko méně ,ikdyž ta zatracená roura (potrubí) mi nedá klidu. Já ji chtěla dát k tomu potrubí do 42.21.22 , jinak s tím ,,panákem ,,máte pravdu. Děkuji.

• 18. 1. 2012 15:38

Hanah (neregistrovaný)

najeďte si na mfcr.cz do vyhledávání si dejte přenesená daňová povinnost a vyjede Vám seznam má 13 stran a je tam i další seznam zboží u kterého je přenesená daň povionnost jako šrot atd.|

• 18. 1. 2012 16:13

Jarka1 (neregistrovaný)

Ano děkuji,mám to,ale já tam nenašla tu chladící věž,přitom se jedná o stavbu z betonu a my tam k ní jenom vyrobili 8m potrubí a toto jsme namontovali,věž stavěla firma,které budeme toto potrubí fakturovat.Prosím jak dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).