Re: Rodičovský příspěvek-zaměstnání
O rodičovský příspěvek nepříjdete, protože při pobírání rodičovsého příspěvku můžete pracovat a dítě dávat do školky, na jak dlouho chcete. Pokud dáte výpověď, poběží vám 2 měsíční výpovědní lhůta. Můžete se domluvit se zaměstnavatlem na ukončení prac. poměru dohodou. Pokud ale nebudete mít zajištěnou novou práci, prac. poměr neukončujte. Pokud by současný zaměstnavatel vás nemohl po vašem návratu z rodičovské dovolené zaměstnat, musel by dát výpověď on vám a tam by jste měla nárok na odstupné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
20. 1. 2012 17:41
Dobrý den, do konce rodič.dovolené mi zbývá necelé 3 měsíce. U zaměstnavatele, u kterého jsem před RD pracovala to vypadá, že pro mě nebude práce a tudíž jsem si našla nové zaměstnání. Je možné nastoupit do nového zaměstnání s tím, že u původního dám výpověď a nastoupím jinam ,aniž bych přišla za ty zbývající 3 měsíce o rodičák. Děkuji moc.