Re: POHODA - kniha pohledávek DE
Dobrý den, já bych ráda zadala neuhrazené pohledávky, ale tahle možnost se nabízí pouze u firem vedoucích účetnictví. U firem s DE se v tiskových sestavách nabídne jen volba "Pouze faktury", neuhrazené není možné nikde zvolit. V minulých letech mám vytištěné knihy pohledávek s jen neuhrazenými fakturami, ale za rok 2011 mi nejde takovou sestavu z Pohody dostat. Určitě to jde, jen se nemůžu dopátrat jak.
Mě to jde. Někde děláte chybu. Musíte si otevřít přímo Ostatní pohledávky (ne faktury) - a pak Vám vyjede tabulka, kde si můžete zaškrtnout neuhrazené.
OK, máte pravdu, takhle to jde. Když si přečtete dole komentář u tiskové sestavy "Kniha závazků (JÚ)", je zde uvedeno, že lze vytisknout doklady podle vlastního filtru, nebo doklady neuhrazené. Jak, na to jsem nepřišla. Ale podle Vašeho návodu jsem vytiskla seznam NEUHRAZENÝCH faktur z vydaných faktur a s knihou závazků se dál nebudu zabývat. Děkuju Vám za čas a za radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 1. 2012 10:10
Dobrý den, prosím o radu. Po instalaci poslední aktualizace Pohody se mi nepodařilo přijít na to, jak získat z vydaných (přijatých) faktur knihu POUZE NEUHRAZENÝCH pohledávek (závazků). V sestavě "Kniha pohledávek (závazků) JÚ" je sice v komentáři uvedeno, že lze sestavu vytisknout podle vyfiltrovaných dat a nebo pouze neuhrazené faktury, ale v tabulce tisku se nabízí jen nabídka "Pouze faktury", kde se zobrazí všechny faktury i ty uhrazené s datem úhrady. Myslím, že dříve tady byla volba "Pouze neuhrazené" a teď tápu. Prosím, kdo používá Pohodu a ví. Děkuji.