Re: Ukončení PP nemocenská
Při dohodě o skončení PP vám pracovní poměr skončí sjednaným dnem bez ohledu na nemoc, jinak dohoda je proto dohoda, že se na tom obě strany dohodnou, tak že vás nemohl nikdo k podpisu nutit, nechápu ale o jaké dva dokumenty se vlastně jedná. Dohoda může být jenom jedna.
Re: Ukončení PP nemocenská
Jeden dokument byl jakože moje vlastní žádost o ukončení, který mi předložili a druhý dokument už je dohoda o ukončení sepsaná se zaměstnavatelem. Musela jsem podepsat jinak mi hrozili, že mě vyhodí na §53. Takže po tom 31.1., kdy dojde k ukončení PP, se mám jít hlásit na ÚP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
24. 1. 2012 21:32
Dobrý den,
dne 11.1.2012 jsem byla donucena podepsat ukončení pracovního poměru dohodou (na "vlastní žádost") a také dohodu o rozvázání pracovního poměru k 31.1.2012, oba dokumenty podepsané 11.1.2012. Dne 19.1. jsem šla na nemocenskou, tudíž se na mne vztahuje ochranná lhůta a zaměstnavatel mně může propustit až po ukončení nemocenské nebo je to jinak? Děkuji