Re: DPH prosím spěchá
Co smlouva? Pokud nemáte sjednáno DZP - odsouhlasení, tak dejte do roku 2011
To že někdo poskytuje bonus neznamená, že na něj máte nárok. Smlouva by Vám měla říct, že nárok ja za těchto podmínek: což je odběr zboží a třeba sepsaní smlouvy, nebo odsouhlasení. Pak máte datum DZP danný tím posledním krokem, což je u Vás asi "Smlouvu mám z 19.1.2012".
To že někdo poskytuje bonus neznamená, že na něj máte nárok. Smlouva by Vám měla říct, že nárok ja za těchto podmínek: což je odběr zboží a třeba sepsaní smlouvy, nebo odsouhlasení. Pak máte datum DZP danný tím posledním krokem, což je u Vás asi "Smlouvu mám z 19.1.2012".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 1. 2012 8:47
Dobrý den obdrželi jsme opravný daň.doklad za bonus 2011,ale vystavení 17.1.12,DUZP také 17.1.2012.A teď se nemůžeme dohodnout,zda to máme dát do přiznání za 4.Q 2011 nebo až 1.Q 2012.Moc děkuji.