Re: potvrzení o zdanitelných příjmech
Napíšete příjmy, které byly zúčtovány, do 2. řádku jen ty, které byly za r.2011 zaplaceny do 31.1. V r.2012 napíšete do ř.5, co budete doplácet , do ř.8 základ daně. Daň počítat do potvrzení nebudete, tu uvedete, jaká mu byla sražena.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 1. 2012 11:42
Dobrý den , prosím o radu. Naše zaměstnankyně v říjnu dostala výpověď pro nadbytečnost. Bohužel firma nemá peníze a odstupného jí vyplatila jen část. Jednu splátku v roce 2011 a druhou až letos. Ještě stále tam zbývá nedoplatek.
Zasílala jsem jí Potvrzení o zdanitelných příjmech a ona mi ho vrátila s tím, že tam chce mít uvedeno : skutečně vyplacené peníze, z toho odvod na dani a skutečnou částku, kterou měla dostat.
Mě se to zdá divné, ale nejsem v tomto moc zkušená tak nevím kam bych jí to měla uvést.
Pokud ano, napíše se tam asi jen ta částečná úhrada v r. 2011? a kam ty ostatní požadavky?
Snad jsem se vyjádřila srozumitelně :-)
Děkuji, moc za odpovědi.