Re: OT: RC-stavebnictvi@ds.mfcr.cz
Nezaplatil, protože slíbili, že pošlou fakturu a nic...,takže nevím
jakou částku a když jsem zde v debatách viděl nějaké částky, tak mi šla z toho hlava kolem, přece celý měsíc nebude dělat jen, abych si zaplatil odpověď na dotaz a oni vlstaně ani sami nevědí
co je správně, to už jsem zažil ohledně ZP
posílala jsem dotaz na tuto adresu již v prosinci, opakovaně potom ještě v lednu, ale odpověď stále nepřišla, ani mail o tom, že mám zaplatit. Mělo by to být bezplatné...už jsem to vzdala a nechám si zatřídit u firmy siak - tam je to ale zpoplatněno.
Já jsem posílala dotaz 11.1. a došla mi odpověď, protože jsem tam napsala, že by bylo vhodné, aby otázky a odpovědi co nejdříve uveřejnili.
Tohle mi poslali z GFŘ:
Sdělujeme, že Generální finanční ředitelství v současné době zpracovává odpovědi na několik set došlých dotazů s tím, že současně připravuje uveřejnění těch nejčastěji se vyskytujících dotazů spolu s odpověďmi na svých webových stránkách.
>Dobrý den, chci se zeptat jestli už Vám někomu
>odpověděli na dotaz ohledně přenesení daňové povinnosti na
>tomto mailu:
>RC-stavebnictvi@ds.mfcr.cz
>Dnes jsem ho objevila a myslela jsem že je zkusím taky
>trochu zahltit, ale četla jsem tu v diskuzi ze začátku
>ledna, že nikomu neodpověděli.
>Tak jestli to mám vůbec zkoušet.
>Díky.
No oni tak mnoho neodpovídají, když si přečtete
,,Případné dotazy k této problematice je možné zaslat na e-mailovou adresu RC-stavebnictvi@ds.mfcr.cz, která bude veřejnosti dostupná do 30. dubna 2012.,, není tam nic o tom, že bychom se dočkali odpovědi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 1. 2012 13:44
Dobrý den, chci se zeptat jestli už Vám někomu odpověděli na dotaz ohledně přenesení daňové povinnosti na tomto mailu:
RC-stavebnictvi@ds.mfcr.cz
Dnes jsem ho objevila a myslela jsem že je zkusím taky trochu zahltit, ale četla jsem tu v diskuzi ze začátku ledna, že nikomu neodpověděli.
Tak jestli to mám vůbec zkoušet.
Díky.