Re: Vyúčtování daně z příjmu
Nevím, jestli dobře rozumím Vaší otázce. Do 06 a tabulky se bonusy nevypisují. Do 06 úhrn přeplatků z RZ, do tabulky 1.sl přeplatek z RZ - částka, sl.2 kdy byl vyplacen např. březen (únorová výplata), sl. 3 a sl.4 vyplňujete v případě, že jste si v průběhu roku požádali FÚ o vrácení přeplatku z RZ pokud jste neměli takovou výši záloh, abyste si je mohli ponížit o vrácené přeplatky.
Moc děkuji za odpověď, o vrácení přeplatku jsme nežádali a ponížili jsme měsíční platby záloh.
Měla jsem na mysli tu tabulku na první straně - první sloupeček - měsíc kdy bylo vyplaceno zaměstnancům (máme únor - vyplaceno v lednové výplatě) a druhý sloupeček "v částce (částka Kč)", tak tam jestli má být součet přeplatku na dani + bonusu nebo jenom částka přeplatku.
Jenom přeplatek z RZ. Takže vyplníte pouze dva sloupečky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
Levné nákupy z Číny končí. Od července platí nové clo na všechny malé zásilky
Žena okamžitě přišla o dávky kvůli cizí chybě v platbě výživného
Tisíce seniorů to netuší. Letos jim propadne řidičák
Vibe coding: Proč vám tahle dovednost zachrání místo u stolu nebo vás posadí do čela
30. 1. 2012 13:27
Dobrý den, prosím co mám vyplnit na 1. straně 06 do prvního okénka přeplatek na dani z RZ, do 3 okénka úhr doplatků na daňovém bonusu, do tabulky do prvního sloupce mám únor 2011 ale vůbec si nevím rady co do druhéhé sloupce - součet přeplatku na dani RZ + doplatek daňového bonusu? Děkuji