Pokračování smlouvy na dobu určitou

• (neregistrovaný)

31. 1. 2012 9:09

Je pravda, kdyz je smlouva na dobu určitou do 31.1.2012 a není sepsán dodatek ani nová pracovní smlouva a je pracovníkovi umožněno 1.2. přijít do práce, že je pracovní poměr dále platný a je na dobu neurčitou??

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 1. 2012 9:19

jasná (neregistrovaný)

Re: Pokračování smlouvy na dobu určitou
      Již včera jsem vám psala, že nemá cenu řešit něco rok dopředu. A 1.2. nemáte co v práci dělat, když smlouva je do 31.12.

• 31. 1. 2012 9:36

xy5

Třeba mu dnes nepředají potvrzení o zaměstnání a sami budou mít zájem na tom, aby se z PP na dobu určitou stal PP na dobu neurčitou. Pokud tedy dnes nedostanete potvrz. o zaměstnání a ani Vám neřeknou, že už s Vámi nepočítají, přijďte zítra do práce a začněte pracovat. Pak příp. požádejte o dodatku k PS (třeba už ho budou mít nachystaný).

• 31. 1. 2012 9:57

jasná (neregistrovaný)

Dnes jsem nějak mimo. Četla jsem, že je smlouva do 31.12.2012. Myslela jsem, že to je případ, který jsem tu řešila včera. To je ta zbrklost. Platí to, co píše paní xy5.

• 31. 1. 2012 10:54

L. (neregistrovaný)

Děkuji, asi je i správné, že další zaměstnanec dostal k podpisu další smlouvu na dobu určitou od 1.2.2012 na rok ,již druhou, a k tomu platový výměr s menším základem za stejnou práci, jak se tento člověk může bránit???vím, že má být rád, že vůbec má smlouvu a plat, ale přeci. L.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).