Re: prosím mzdové
Pokud si budete sama dělat Daňové přiznání, tak si vytisknete Potvrzení o zdanitelných příjmech a podle toho vyplníte do Daňového přiznání. Pokud chcete jen udělat Roční zúčtování, vyjedete si Výpočet daně a daňového zvýhodnění a podle toho co vám vyjde, vracíte daň ve výplatách leden, nebo únor.
Re: prosím mzdové
Vše špatně. Pokud si nechcete dělat Roční zúčtování, jelilož není co a z čeho vracet, tak vůbec nepotřebujete tiskopis Výpočet daně a daňového zvýhodnění. To se dělá jen zaměstnancům, kteří si o to zažádají a chtějí vrátit daň.
Potvrzení o zdanitelných příjmech také nepotřebujete, jelikož si neděláte Daňové přiznání.
Jediné, co musíte vytisknout pro FÚ a odevzdat - je tiskopis Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti za rok 2011.
všem moc a moc děkuji
>>>
>>>>už jsem našla chybu
>>>> superhrubá mzda v mzdových listecj je jiná než v
>>>>kartě mezd
>>>>ale co stím to nevím asi budu muset zavolat servis
>>>>ručně to opravit nejde
>>>
>>>Přesně tak, teď jsem Vám to poslala. Máto to u každý
>>>mzdy? Tak to nevím, chyba programu?
>>
>>Je to zřejmě v tom 1% SP, to do superhrubé
>>mzdy
>>>nepatří.
>>
>>http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/legislativa_metodika_10673.html?year=0
>
>No Líbo, Vy jste zlatá. To mě nanapadlo, asi proto, že
>používám všude 25%.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 1. 2012 18:02
doklad pro zaměstnance
ř.1 úhrn příjmu od všech plátců 117 814.-
ř.2 povinné pojistné 41 237.-
ř.3 Dílčí základ daně 159 051.-
ř.12 vypočtená daň 23 850.-
sleva na poplatníka 23 640.-
ř.22 ?
dále mi program už nic nespočítal prosím o radu