Re: přepočtený počet zaměstnanců
Jak to udělám mám např. zaměstnanec celý rok odpracoval 2080 hod tak toto číslo vydělám číslem 2024?
A když někdo skončil v průběhu roku? má např 1000 hodin tak čím to vydělím?
Re: přepočtený počet zaměstnanců
Jako součet pracovních úvazků všech zaměstnanců vyjádřený desetinným číslem. Pracovní úvazek se stanoví jako poměr skutečného denního úvazku k plnému dennímu úvazku stanovené organozací. Např. V organizace je stanoveno 40 h týdně - 8 hodin denně. Za každého zaměstnance, který pracuje 8 hodin denně, počítat jako 1 celá (8:8 = 1), za každého, který pracuje na půl úvazku přičíst 0,5 (4 hodiny:8 = 0,5) a pokud pracuje třeba jen na 8 hodin TÝDNĚ vypočítat na den (8:5 = 1,6 : 8 = 0,2) - za tohoto zaměstnace se přičte 0,2. Jen nevím, jestli to bude pro Vás jednodušší nebo ještě složitější výpočet :-). Pak už jen ten výpočet přes fond pracovní doby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 2. 2012 13:32
Dobrý den,
můžu spočítat přepočtený počet zaměstnancl tak, že vím, že mi za celý rok na HPP pracovalo 1067 lidí, tak když tento počet vydělím 12 a vyjde mi číslo 88,91
Můžu to takto udělat nebo je můj postup špatně?
Systém neumí takové věci spočítat a mám dost zaměstnanců, podle hodin nevím jak bych to dokázala spočítat.
Moc prosím o radu