Re: OSVČ-práce jen 2 měsíce-9 dětí-pomoc
Jen mě tak napadlo, to má všech 9 u sebe doma?
Paní Katko,ptala jsem se,protože mne to zajímalo a vypnula mi hlava:=)Jinak už jsem byla přesvědčená,že tu práci pro něho odmítnu.Až moc to zavání podvodem(jedna faktura).Sice pracuji na "malém maloměstě",každá koruna dobrá,ale co je moc,je moc.Ještě jednou děkuji.Chodím na tyto stránky už moc let.Většinou pro potvrzení si názoru(pracuji sama),ale občas,hlavně ve mzdových otázkách,tápu a hledám odpověď na konkrétní dotaz.
Paní Marcelo,proč ignorovat...Klient(zaměstnanec),který chce udělat jen DAP(protože má příjmy třeba ještě §10)-300,- ..jednorázový živnostník(DAP+ přehledy+ sil.daň)podle složitosti 500,- až 1000,- a pak už mám jen celoroční klienty na měsíční paušál..od 500,- po 1000,-(někteří DPH).Pěkný den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 2. 2012 16:22
Dobrý den,moc prosím o pomoc.Dnes přišel živnostník-obnovil činnost v listopadu(2011),má jen jednu fakturu na 113.000,- a 9 dětí! Když jsem mu vše zaúčtovala,přeplatek za děti mi vychází na 85.096,-(7x 12 měsíců a dvojčata narozená v listopadu-2x po 2 měsících).Na řádku 75 mi vyskakuje částka 52.200,-.Tady zjišťuji,že mám nějaké nedostatky...pomůžete nakopnout.Děkuji