Re: seva na poplatníka
když slevy dáte a ona nepodepíší, pak budete muset udělat opravu
pokud slevy nedáte a oni podepíší, pak budete muset udělat opravu
nevím, kdo vymyslel, že je čas do 15.2., když v té době už jsou většinou mzdy za leden hotové
ale zase na druhou stranu - stihne všude MÚ mít vše řádně podepsané, když víme jak to po Novém roce v každé mzdové účtárně vypadá (a to nemluvím o zákonech, které musí MÚ stihnout nastudovat)
chtěla jsem napsat, že může být problém do konce ledna vše stihnout, aby bylo podepsané
do 15.2. už by to problém být neměl, protože si to i lidé hlídají (slevy na ŽP, úroky apod.)
problematické mohou být lidi, kteří jsou nemocní, ale většinou je MÚ odchytne, když přinese lístek na peníze
každý si musí najít svoji metodu, jak to zvládnout a aby si MÚ nenadělala více práce a problémů
chtěla jsem napsat, že může být problém do konce ledna vše stihnout, aby bylo podepsané
do 15.2. už by to problém být neměl, protože si to i lidé hlídají (slevy na ŽP, úroky apod.)
problematické mohou být lidi, kteří jsou nemocní, ale většinou je MÚ odchytne, když přinese lístek na peníze
každý si musí najít svoji metodu, jak to zvládnout a aby si MÚ nenadělala více práce a problémů
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 2. 2012 9:49
Dobrý den, jak řešíte lidi, kteří vám nepodepsali prohlášení na rok 2012 do doby kdy děáte mzdy za leden, uplatníte jim slevu? firma po mě chce abych to tak udělala, protože lidi mají do 15.2.čas, ale trochu se mi to nelíbí. Co se bude dít když jim dám slevu a oni nepodepíší? Děkuji.