Re: Potvrzení o zdan.příjmech insolvence
Děkuji Vám oběma moc za radu. Jen pro doplnění. Jsem bývalá mzdovka tohoto zaměstnavatele, správce se snaží co nejvíce si ulehčit svou práci. Potvrzení budu dělat já, on je maximálně pak podepíše. Snažím se mu vyhovět, protože mi bývalý zaměstnavatel (nyní tedy insolvenční správce) dluží poslední mzdu + odstupné..... Ještě jednou děkuji. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
4. 2. 2012 19:58
Prosím o radu. Jak má vypadat potvrzení o zdan. příjmech, pokud zaměstnanci pracovali u firmy do 30.4.2011. Poslední mzdu dostali jen částečně, firma již byla v platební neschopnosti. Část mzdy obdrželi posléze od ÚP, dle zákona o ochraně zam. při platební neschopn. zaměstnavatele. Úřad práce za tyto zaměstnance odvedl též sociální a zdravotní pojištění a zálohu na daň z vyplacené částky. Pro účely potvrzení o zdan. příjmech tyto částky odečtu, protože je zaměstnavatel neodvedl za zaměstnance, takže by je tam neměl uvádět? Děkuji moc za radu.