Re: zmatek v průměrných výdělkách (pohod
Průměrný výdělek se vždy počítá z předešlého čtvrtletí. Takže Pohoda to má dobře. Jinak jste nemusela zadávat mzdy, ale u každého zaměstnance doplnit ručně průměrný výdělek, který Vám vyšel z minulého čtvrtletí.
Roční průměrný výdělek, tak to nevím. Zatím jsem to nepotřebovala. K čemu to potřebujete?
Ano máte pravdu našla jsem i paragraf - jen je složitější v nich číst :) Takže teď když tam mám zadané ty mzdy, tak už nic počítat nemusím - spočítá se to ve mzdách za leden samo, že?
Na ten roční průměrný se ptám proto, že nám na každém mzdovém listu před tím vyjížděl - tak jen pro jistotu. (Ale stejně zatím ho pohoda nemá kde vzít, protože tam mám jen říjen-prosinec 2011)
Pokud jste mzdy zavedla v roce 2011, pak přešla na rok 2012, tak ano, Personalistika a vše k tomu se převede sama.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2012 18:17
Dobrý den, přecházíme na program Pohoda od 1.1.2012. Někdo mi poradil ať si zadám mzdy z posledního čtvrtletí 2011 - kvůli tomu aby se mi správně spočítal PV. A tak jsem to udělala jenže....
Nám se tento průměrný výdělek měnil každý měsíc a v pohodě se mi (tedy aspoň co jsem se dočetla) bude měnit jednou za čtvrt roku....
:(
Mám v tom teď opravdu zmatek! Nebo jsem něco zaspala???
A ještě bych chtěla vědět jestli v Pohodě někde najdu Roční prům. výdělek....
Moc děkuji!