Re: jak zaúčtovat-složité(pro mne)
Lividátor chce jít až k soudu,ale co když prohraje a bude muset doplatit i plyn(i když neodebíral..dokonce Bohemia dluží vratku jedné zálohy,kterou prý použili na platbu zálohy už nastupující firmy)?To se bude posuzovat jako nový účetní případ ?Děkuji moc,bála jsem se,ať nemusím dělat dodatečné přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 2. 2012 17:11
Firma v likvidaci odešla z objektu,kde podnikala a odebírala plyn a el.energii.V protokolu je podepsán i nový odběratel,takže odběr se nepřerušil,jen přešel na novou firmu.Bohemia energy neustále posílá na starou firmu faktury(od srpna do prosince).Ty jsem zaúčtovala,protože počítám s "dobropisem".Jak ale zaúčtovat zálohy na plyn(ty se už neúčtovaly,ale Bohemia na ně posílá upomínky).Vše firma v likvidaci řeší přes právního zástupce.Mám na tyto "zálohy/nezálohy k 31.12.2011 udělat dohadný účet pasivní?Nebo vůbec zálohy neúčtovat?Nevím,co s tím:=( Poradí,prosím,někdo?