Re: saldo POHODA
Dobrý den,
Saldo si raději vyjíždím přes - Fakturace - buď Přijaté faktury nebo Vydané faktury (co potřebujete). Otevře se přehled všech faktur a pak si kliknu na záložku K likvidaci (vyberou se jen faktury k likvidaci), a potom si kliknu na záložku Neuhrazené a zobrazí si mi "Saldo". Na levé dolní liště se zobrazí celková suma neuhrazených faktur. Nebo to jde ještě přes Tiskové sestavy - Přijaté faktury - Neuhrazené a máte to. A můžete si to rovnou vytisknout. Snad Vám to pomůže.
Re: saldo POHODA
zatrženo "Odstranit záznamy vyrovnaného salda" mám, stejně mi to tam vybíhá. Do teď jsem se kontrolovala jen 321,311 na knihu závazků a pohledávek..... nechápu k čemu je ještě tohle saldo....k čemu mi to může pomoci....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 2. 2012 10:49
Dobrý den, poradí mi prosím někdo zkušenější proč se mi v saldu objevují i uhrazené faktury ? párovací symbol je v pořádku, kdž dám párovat podle IČO a pár. symbolu tak stejně mi to v saldu vybíhá... kde může být chyba ???
děkuji