Re: přestávky v práci
Zákoník práce říká, že přestávku musí zaměstnavatel poskytnout nejméně půl h nejpozději po 6 h nepřetržité práce.
Pokud zaměstnavatel určí, že přestávka bude už po 4,5 h, tak prostě ji musí udělat po 4,5 h práce. Zaměstnanec nerozhoduje o tom, kdy a jestli si tu přestávku udělá.
Re: přestávky v práci
Já bych se ještě zeptala, jak je to v případě, že zaměstnanec koná práci ve 12ti hodinvé směně. Musí mu být stanoveny v této směně dvě půlhodinové přestávky, když zákoník práce říká nejpozději po 6 h. nepřetržité práce. Ta první je stanovena po 6ti hodinách a ta druhá musí být?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 2. 2012 14:43
Dobrý den,
řeším tu mzdu manžela, nevím zda to má správně spočítáno,
např. pracoval jeden den od 7-18,5 tj.11,5 hodiny (v pracovní smlouvě má, že zaměstnavatel poskytuje přestávku po 4,5 hodinách v délce 0,30 min-nepočítá se do rpac.doby) za ten den má tedy odečtenu 1 hodinu na jídlo, zbývá tedy 10,5 hod. (2,5 má proplaceno jako přesčas) - můžete mi prosím vysvětlit podrobně jak je to s přstávkou na jídlo, manžel se tu rozčiluje, že byl jen úůl hodiny na obědě, já zase tvrdím,že je to správně a že je jeho blbost, že si nešel na svačinu... děkuji