POHODA a DE - evidence zakázek

• (neregistrovaný)

17. 2. 2012 13:40

Dobrý den, moc prosím o radu. Je nějaká možnost jak v DE sledovat "náklady" a "výnosy" jednotlivých zakázek? Vím, že DE je o příjmech a výdajích....V PÜ jsem zvyklá na docela pěkné sestavy, v DE nic takového není... a stejně bych potřebovala vědět jak si která zakázka stojí.....

Děkuji za pomoc !

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 2. 2012 14:24

k5 (neregistrovaný)

Re: POHODA a DE - evidence zakázek
      Lze - globální nastavení - doklady - vpravo možno zatrhnout účtování na střediska, činnosti a zakázky.

• 17. 2. 2012 14:33

maves (neregistrovaný)

>mám, ale nějak nedovedu vytvořit sestavu, aby mi to vyjíždělo po zakázkách (v podvoj. např. je to výsledovka a v DE ?) poradíte prosím ?

• 17. 2. 2012 14:47

k5 (neregistrovaný)

Pohoda - návod:

Chcete-li, aby program POHODA automaticky předvyplnil zvoleným střediskem nově založený doklad, nastavte výchozí středisko v sekci Ostatní v agendě Nastavení/Uživatelské nastavení.

Jak mám vytisknout sestavu Výsledovka pro zvolená střediska?
      odpověď

V agendě Účetnictví/Účetní deník zvolte nabídku Soubor/Tiskové sestavy (Ctrl+T). V zobrazeném dialogovém okně Tisk vyberte tiskovou sestavu Výsledovka po střediscích, resp. Výsledovka po střediscích analyticky. V levé části dialogového okna Tisk je možné nastavit počátek a konec období. Program POHODA dále obsahuje tiskové sestavy Výsledovka po zakázkách a Výsledovka po činnostech.

• 17. 2. 2012 15:01

maves (neregistrovaný)

moc děkuji za Vaši ochotu mi pomoct, ale asi jsem málo zdůraznila, že se mi jedná o daňovou evidenci.... tam právě výsledovka není.... , v podvojným to vydolovat umím, DE tak vstřícná už není. Postřebovala bych zjistit ziskovost jednotlivých zakázek. Doklady budu zadávat s číslem zakázek-teď potřebuju ale nějaký rozumný "výstup"

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).