Re: POHODA a DE - evidence zakázek
Pohoda - návod:
Chcete-li, aby program POHODA automaticky předvyplnil zvoleným střediskem nově založený doklad, nastavte výchozí středisko v sekci Ostatní v agendě Nastavení/Uživatelské nastavení.
Jak mám vytisknout sestavu Výsledovka pro zvolená střediska?
odpověď
V agendě Účetnictví/Účetní deník zvolte nabídku Soubor/Tiskové sestavy (Ctrl+T). V zobrazeném dialogovém okně Tisk vyberte tiskovou sestavu Výsledovka po střediscích, resp. Výsledovka po střediscích analyticky. V levé části dialogového okna Tisk je možné nastavit počátek a konec období. Program POHODA dále obsahuje tiskové sestavy Výsledovka po zakázkách a Výsledovka po činnostech.
Re: POHODA a DE - evidence zakázek
moc děkuji za Vaši ochotu mi pomoct, ale asi jsem málo zdůraznila, že se mi jedná o daňovou evidenci.... tam právě výsledovka není.... , v podvojným to vydolovat umím, DE tak vstřícná už není. Postřebovala bych zjistit ziskovost jednotlivých zakázek. Doklady budu zadávat s číslem zakázek-teď potřebuju ale nějaký rozumný "výstup"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 2. 2012 13:40
Dobrý den, moc prosím o radu. Je nějaká možnost jak v DE sledovat "náklady" a "výnosy" jednotlivých zakázek? Vím, že DE je o příjmech a výdajích....V PÜ jsem zvyklá na docela pěkné sestavy, v DE nic takového není... a stejně bych potřebovala vědět jak si která zakázka stojí.....
Děkuji za pomoc !