Příloha k dp DPH

• (neregistrovaný)

18. 2. 2012 10:55

Slyšela jsem,že spolu s daňovým přiznáním k DPH za leden, pokud mám v řádcích 2 a 41 plnění s 10% i 14% sazbou, by se měl finančnímu úřadu předložit i nějaký přehled příslušných dokladů (nebo něco podobného), aby finančák věděl, že na těch řádcích mám doklady s oběma sazbami a tudíž se nemůže daň určit podle výpočtu základ krát 0,14? Neví někdo? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 2. 2012 13:43

petapeti (neregistrovaný)

Re: příloha k dp DPH
      Přímo povinnost to není, ale určitě je lepší, když jim o tom dáte vědět.

• 18. 2. 2012 14:14

. (neregistrovaný)

Co jim dáte vědět? Že máte přijatý doklad s DZP 2011 a odpočet provedený v roce 2012? Nebo předáte šanon se seznamem všech plnění za leden 2012? Nikde není podobná povinnost uvedena. Pokud budou mít pochybnost, vyzvou Vás k doplnění infomací. Dopředu bych nedávala ani popel.

• 18. 2. 2012 15:30

Vladík (neregistrovaný)

Souhlas, tím spíše, že tu pitomost s odpočtem DPH, až když držíte doklad v ruce, jste si nevymyslela vy...

• 18. 2. 2012 17:31

Jana N. (neregistrovaný)

je to nesmysl, přeůchod sazeb byl už víckrát, vždy na jednom řádku dlouho dvě sazby, nikdy jsem nic nedokládali, není žádný důvod.¨Základ nesedí s daní, ale to ví snad každý , natož FÚ. nikdy nechtěli vidět ani zdůvodnit ani fakturu, připadala bych si jako hlupák,který zdůvodňuje to, co má v přiznání celý nárok

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).