Hlavní navigace

Evidence RPDP - elektronicky

• (neregistrovaný)

20. 2. 2012 8:17

Dobrý den,
    program mi jako evidenci k RPDP vygeneroval "cosi" v XML. Nevíte prosím, jak má příloha ta příloha, co se musí elektronicky podat vypadat? Nebo to, co mi vygeneroval program mám zaslat přes datovou schránku na FÚ?
    A ještě jeden dotaz. Moc prosím, poradíte mi někdo, kde najdu adresu, kam to elektronicky poslat?
    Moc děkuji a přeji hezký den.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2012 13:53

Miluška (neregistrovaný)

Re: Evidence RPDP - elektronicky
      Elektronické podání byste měla mít v programu a poslat přímo z něj, pokud Vám to nejde, pak se obraťte na programátora nebo soubor v .XML načtěte na daňovém portálu, přes který to můžete odeslat, ale musíte mít elektronický podpis. Pokud ho nemáte, pak to můžete odeslat s tím, že musíte doručit na FÚ tiskopis, který si vytisknete hned po odeslání. Daňový portál vás na vše upozorní.
      www.https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/form/form_uvod.faces?CPodani=71079141

• 20. 2. 2012 15:11

MM. (neregistrovaný)

Re: Evidence RPDP - elektronicky
      Moc děkuji za odpověď. Program mi nabídl se přihlásit na daňový portál (což z nějakého důvodu nejde) a dále uložil soubor .xml na disk, tak jsem myslela, že ho na FÚ pošlu přes datovou schránku (prý se to bere jako elektronicky podepsané). Jen nevím, kam to poslat :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).