Jak založit "hlídací" centrum?

• (neregistrovaný)

13. 1. 2012 13:09

Dobry den,mame v umyslu s moji kamaradkou (ja zdravotni sestra studujici VS pedagogickeho smeru, ona stredni skola-ekonomickeho smeru,kurzy vyuky anglictiny,prace s detmi v UK v hlidacich centrech,skolkach, spousta kurzu na vyuku a vzdelavani deti) zalozit hlidaci centrum,zatim je to jen ve fazi rozmysleni,prepocitavani a pod. Procitam si spoustu diskuzi na internetu ohledne zalozeni takoveho centra. Mela bych par dotazu ohledne zacatku-kam zajit,co zaridit,jake jsou vsechny mozne formy ziskani dotaci,sponzoru? Proste celkove vase postrehy? Nejak moc dobre se ani nevyznam v tech terminech-miniskolka,hlidaci centrum, materske centrum,neziskova organizace? Prece kazdy z toho chceme mit svuj prijem a nikdo to nebude delat jako cinnost nejakeho dobrovolnika,aby nekde travil svuj cas,ktery by za normalnich okolnosti mohl travit v jinem zamestnani a vydelavat tak penize. Proto by me zajimalo i to,jak to je s tim,kdyz to chci mit jako vydelecnou cinnost? Nevim,koho mam oslovit,tak oslovuji vas,jakozto redakci,ktera ma treba vice informaci!Mockrat vam dekuji za vas cas a hlavne odpoved. Preji prijemny vecer Honzová

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).