Odstoupení od smlouvy

• (neregistrovaný)

22. 2. 2012 10:54

Dobrý den,

měla bych na Vás dotaz. Ve čtvrtek 9. 2. 2012 jsme jako firma uzavřeli smlouvu o poskytování reklamy. Reklamní kampaň má začít běžet od 1. 3. 2012. Zjistili jsme však, že je pro nás smlouva nevýhodná a chtěli bychom od ní odstoupit. Na smlouvě nejsou uvedeny podmínky storna, jen odkaz na obchodní podmínky na webu. Zde jsme se dočetli, že pokud chceme od smlouvy odstoupit méně než 10 pracovních dnů před zahájením reklamní kampaně (dnes je to 6 pracovních dnů do zahájení kampaně), musíme zaplatit storno poplatek ve výši 100% z částky ve smlouvě, tedy celou částku. Vůbec si s tím nevíme rady, a proto by nás zajímalo, zda na to má firma vůbec nárok, požadovat po nás storno poplatek v plné výši, když ještě kampaň ani nezačala.

Předem děkuji za odpověď.

Tereza

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 2. 2012 11:19

Teri (neregistrovaný)

Re: Odstoupení od smlouvy
      Dobrý den,

děkuji. Ve smlouvě je napsáno, že se řídí obchodními podmínkami uvedenými na webu viz zde
      http://i0.cz/reklama/centrumholdings/inzerce/obchodni-podminky/CentrumHoldings-Obchodni_podminky_3_4_2009.pdf

Mohl byste se mi na to mrknout? Jak říkám, smlouvu jsme uzavřeli 9. 2. 2012 s tím, že kampaň má začít běžet od 1. 3. 2012.

Předem Vám velice děkuji za odpověď

• 22. 2. 2012 12:29

pája

Re: Odstoupení od smlouvy
      >>>nárok, požadovat po nás storno poplatek v plné výši,
      >>>když ještě kampaň ani nezačala.
      >>>
      >>>Předem děkuji za odpověď.
      >>>
      >>>Tereza
      >>psal jsem Vám k dřívějšímu dotazu, mrkněte.
      >
      >Dobrý den,
      >
      >děkuji. Ve smlouvě je napsáno, že se řídí obchodními
      >podmínkami uvedenými na webu viz zde
      >>
      >http://i0.cz/reklama/centrumholdings/inzerce/obchodni-podminky/CentrumHoldings-Obchodni_podminky_3_4_2009.pdf
      >
      >Mohl byste se mi na to mrknout? Jak říkám, smlouvu
      >jsme uzavřeli 9. 2. 2012 s tím, že kampaň má začít běžet
      >od 1. 3. 2012.
      >já jsem Vám psal, že k posouzení je třeba vidět především smlouvu, pak teprve obchodní podmínky, pokud chcete, tak dejte mejl, já se Vám ozvu, pošlete mi oskenovanou smlouvu a uvidíme.Záleží na Vás.
      >Předem Vám velice děkuji za odpověď

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).