Re: Příspěvek na bydlení
Tak omyl, dneska mi na úřadě bylo sděleno, že pokud mám napsáno v evidenčním listu bez právního důvodu, tak mi dají nějaký formulář a ten musí RPG potvrdit, že mám platnou nájemní smlouvu, ale oni mi nutí podepsat smlouvu novou, nevýhodnou a původní prohlašují za neplatnou, nevím co dělat ... nechápu jak si můžou něco takového dovolit, vždyť je to slovoi proti slovu, není to rozhodnuto žádným soudem, že mají pravdu ... prý se mám bránit právně a do té doby než se to vyřeší, tak budu jíst štěrk a kamení asi ... je to síla tady u nás co se to děje za bordel...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 2. 2012 14:14
Dobrý den, mám dotaz, bydlím v podnájmu RPG bytu v Ostravě.
V roce 2010 mi nutili podepsat novou smouvu, pro mě hodně nevýhodnou a od té doby mám napsáno v evidenčním listu, že užívám byt bez právního důvodu a však podle mého právníka je má původní smlouva podepsaná v roce 2007 platná, podotýkám že jsem jim zaplatila cca 200 tis. za to, že tam můžu bydlet za podmínek co jsme si v té době dohodli.
Jsem momentálně těhotná a chci si vyřídit příspěvek na bydlení, poradí mi někdo zda je možnost tuhle situaci nějak řešit a zda mám nárok na tento příspěvek i když RPG tvrdí v evidenčním listu, že užívám byt neprávem ... na příspěvku budu závislá a byt pustit nechci z principu a taky k vůli těm penězům.Budu samoživitelka.