Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit jak zaúčtovat zápočet přijaté faktury s opravným daňovým dokladem? (dřív dobropis). Manžel má menší podnikaní a zatím jsem to ještě nedělala a nějak mi dneska nejde přemýšlet a nevím, co mám v zápočtu uvést, zdali příjem nebo výdej. FP (doplatek ) je na částku 5000,- při zápočtu zadám, že je to zdanitelný výdaj. Opravný daňový doklad od firmy na - 5000,- Kč při zápočtu zadám jako minusový příjem nebo výdaj? Děkuji.
Re: zápočet v DE
Dobrý den, hezký vzorový příklad je vysvětlený v manuálu MONEYS3 na str. 17 http://www.money.cz/download/Software/dokumentace/money_s3_priklady_dan_evidence.pdf
24. 2. 2012 12:12
Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit jak zaúčtovat zápočet přijaté faktury s opravným daňovým dokladem? (dřív dobropis). Manžel má menší podnikaní a zatím jsem to ještě nedělala a nějak mi dneska nejde přemýšlet a nevím, co mám v zápočtu uvést, zdali příjem nebo výdej.
FP (doplatek ) je na částku 5000,- při zápočtu zadám, že je to zdanitelný výdaj.
Opravný daňový doklad od firmy na - 5000,- Kč při zápočtu zadám jako minusový příjem nebo výdaj?
Děkuji.