Re: ELDP prosím hodné mzdové
Popravdě jsem z toho dost zmatená :/. Jedna známá mi říkala, že musím poslat buď ten propisovací a nebo elektronicky(což mi neposíláme). tak jsem šáhla po propisovacím a dala si tu práci a vyplnila na stroji :(,paní přede mnou to tak taky dělala. Popravdě to byla hrůza a šílená práce, naštěstí máme 5 zaměstnanců :)
Zbytečná práce, když stačí do tiskárny vložit ELDP a z programu se na něj vytisknou potřebné informace.
Děkuji Vám oběma za ochotu. Z programu nám to tiskne klasický formulář, akorát samozřejmě není barevný. Já právě nevím,zda tento formulář sociálka respektuje,protože to dělám první rok a paní přede mnou( jak jsem již psala), vždy vyplňovala na stroji.
>>>>Dobrý den,
>>>>
>>>>když vyplňuji trojstranný propisovací formulář ELD
>>>>pro
>>>>sociálku, mohu pak zaměstanci dát formulář vytisknutý
>>>>z účetního programu Money nebo mu musím dát ten
>>>>propisovací, který budu posílat na sociálku.
>>>>Děkuji moc za radu a přeji hezký den.
>>>
>>>Nevím ,proč vypisujete propisovací formulář. Program
>>>vám to nevytiskne na klasický ELDP ? Měl by vám to
>>>vytisknout + 2 kopiie, z toho 1 kopii dáte
>>>zaměstnanci,
>>>druhou si ponecháte a originál pošlete na OSSZ.
Dle mých zkušeností by Vám to nevzali ani kdyby jste to měla barevně, pokud to nebude na jejich originálu
>>
>>A proč nepošlete to co je z programu, co vytiskne
>>program/formát A4/ dám 1xzaměstnanci,1xzaložím a 1x
>>elektr.odešlu na OSSZ, má to přesný formát originálu
>>EL.
>>Nebo to nemám dobře?
>
>Děkuji Vám oběma za ochotu. Z programu nám to tiskne
>klasický formulář, akorát samozřejmě není barevný. Já
>právě nevím,zda tento formulář sociálka
>respektuje,protože to dělám první rok a paní přede mnou( jak jsem již
>psala), vždy vyplňovala na stroji.
A máte možnost výběru ve výstupech ( tisku) v mém programu " jen data" ?
Do tiskárny místo papíru vložím jejich ( sociálky) barevný formulář. A program natiskne jen čísla a písmena.
Tiskárna mi brala i ten vrchní tvrdší ( z těch propisovacích)- ostatní jsem vždy utrhla.
No mě umožňuje program posun - do stran, i nahoru dolu- takže si mohu nastavit dle potřeb- v případě, že mi tiská mimo- ( jen jednou-jeden tip- jinak tiskne výborně). Také mám jsem zkusila oba formuláře ( jednolist, i propisovací- tam jsem odtrhla ty průpisky), oba tiskárna vzala. Na stroji jsem zkusila jen jednou....hrůza.
Pevné nervy ....Monika
Jó, to mi vyprávějte, nejdřív byl problém sehnat po známých psací stroj (jelikož dělám účto jako vedlejšák,takže od pana zaměstnavatele nehrozí) a pak to nastavování do stroje, když to nevycházelo na kolonky a nemluvím o tom,když se náhodou udělal překlep :), naštěstí už to mám hotové, ale byl to horor :E.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
28. 2. 2012 9:04
Dobrý den,
když vyplňuji trojstranný propisovací formulář ELD pro sociálku, mohu pak zaměstanci dát formulář vytisknutý z účetního programu Money nebo mu musím dát ten propisovací, který budu posílat na sociálku.
Děkuji moc za radu a přeji hezký den.