Re: Zásoby (potraviny) pohoda
Dejte do vyhledávače zde na webu - kontrola korunou - něco zde najdete.
Např.
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=533620
Děkuji za odkaz - teoreticky bych to chápala, teď ještě jak s tím nakrmit program - pohodu :) Přijde mi, že snad by bylo nejlepší si toto evidovat bokem v excelu, ale zase si říkám, proč nevyužít toho programu, když už se platí licence i na ty sklady....
Když mi přijde zboží např. za 1000 s dph Kč a já ho prodám za 1200 Kč s dpoh, tak co s tím udělám ?(kromě samozřejmě pokladního výdeje)...
Pokud vedete DE tak zde:
Nejdříve musíte založit zboží - jako zásobu - Sklady - Zásoby - vyplníte název zboží - nák. cenu, prodejní cenu atd. Pak přes Sklady - Příjemky - Isert - Záznam - Sklady - vložíte zásobu, vyplníte počet, uložíte. Pak to stejné s Výdejkou - Pohoda má dobrou nápovědu, zkuste naject na Sklad a přečíst si pokyny.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
8. 3. 2012 17:16
Dobrý den, začínám pracovat s Pohodou a účtuji maloobchodní prodejně kde používají samozřejmě kontrolu korunou. Ale jelikož jsem Pohodový začátečník, tak nevím jak postupovat.
Např. nákup zboží placený hotově (tak je to pokladní výdej) ... ale kam zadat ostatní údaje potřebné ke konečné Inventarizaci?
Děkuji za každou odpověď...