Moje zkusennost je opravdu tristní.
Zkousel jsem se nekolikrat pripojit přes prohlížeš FIREFOX a nic, volal jsem na linku, kde je problém a bylo mi sděleno, že to funguje jen přes explorer, mezitím jsem zkoušel i přes chrome, taky nic, na uáakldní stránce jsem se zalogoval a objevilo se vítáme Vás.Ale potom jsem šel na potraviny a po potvrzení ikony jsem byl opět hozen na přihlašovací údaje. Po vyplnění jsem se tam ale nedostal - sdělení heslo nebo bla bla bla nebylo ověřeno. Dneska jsem to zkoušel znovu a nic. Po zaslání zapomenutého hesla zase hláška ".... není na Tesco potraviny online registrovaná. Prosíme ještě jednou vložit správnou adresu."
Tak počkám tak měsíc a jestli to nepůjde potom tak na to prdím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
17. 1. 2012 9:29
Čau, přečetl jsem si tenhle článek: http://www.podnikatel.cz/clanky/velky-test-tesco-eshop/
a docela mě to zaujalo. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli i vy ostatní máte nějaké zkušenosti, případně, jestli to zkusíte. Díky, Robert :P