Dobrý den, jsem stavební firma a developerská firma nám v loňském roce vyfakturovala činnosti dle smlouvy o zajištění činností - má tam vše možné - od arechologického a geologického průzkumu, geodetické práce ..., projektové dokumentace pro stavby RD, zajištění vybudování silnic a chodníků ... zajištění stavebního povolení Nic nám zatím nespecifikovala, fakturuje podle smlouvy určené částky, neměla by to letos dělat v přenosu? jsem z toho na mrtvici. Dík Tína
Re: Developerská smlouva 2011 - 2012
Zkouším posunout, developeři nám nechtějí psát faktury bez DPH a vlak přes (nebo přez už neumím ani psát) nejede. Prosím, aspoň odkázek. Dík
14. 3. 2012 11:55
Dobrý den,
jsem stavební firma a developerská firma nám v loňském roce vyfakturovala činnosti dle smlouvy o zajištění činností - má tam vše možné - od arechologického a geologického průzkumu, geodetické práce ..., projektové dokumentace pro stavby RD, zajištění vybudování silnic a chodníků ... zajištění stavebního povolení
Nic nám zatím nespecifikovala, fakturuje podle smlouvy určené částky, neměla by to letos dělat v přenosu? jsem z toho na mrtvici.
Dík
Tína