Re: účetnický program
Zdá se mi ale dost drahá pro účetnictví (podvojné). Není i něco levnějšího a taky dobrého?
Existuje POHODA profi-komplet, kdy můžete účtovat pro neomezený počet firem, ale je dražší, upgrade se platí každý rok ,potom máte celý rok k dispozici aktualizace z internetu, také zasílají CD. Na zpracování daní mám TAX,také od nich, načte si data z POHODY. Jen tymzdy se mi nelíbí a nepoužívám je . Jukněte na stormware.cz
V podobném dotazu bych očekávala více vstupních informací, minimálně
1) jestli účetnictví budete zpracovávat sám nebo potřebujete síťovou verzi (a pro kolik pc)
2) účetní Sw pro účtování jedné firmy - více - neomezeně?
3) máte nějaké speciality např. ve skladovém hospodaření, ve mzdách, ve finančním účetnictví atd., jejichž zvládání byste potřeboval od programu?
4) jaký operační systém používáte? Windows XP, 7 , Vista (32 nebo 64 bit), Linux,..?
5) Potřebujete jen (podvojné) účetnictví nebo i daňovou evidenci?
atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 4. 2012 21:29
Můžu se zeptat, jaký účetnický program používáte a zda jste s ním spokojeni? Uvažuji o koupi a nevím, pro jaký se rozhodnout. Důležitá je i cena.