Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
Koupil jsem od této společnosti Ceník stavebních prací. Produkrt mi nevyhovoval, tak jsem zrušlil jeho odběr. Nicméně mi poslali další aktualizovanou verzi kterou jsem nepoužil a tak jsem ji ani neplatil. Poslali mi předžalobní výzvu. Takže jsem raději zaplatil abych zjistil, že produkt nelze používat.
Je to velmi neseriozní společnost používající nátlak a nenabízí za neadekvátní peníze žádnou přidanou hodnotu. Doporučuji všem vyhnout se této společnosti.
Mám též špatnou zkoušenost s touto firmou. Nabídnou Vám produkt "Videocampus" - prý na zkoušku, ale pokud zapomenete, že už končí zkušební doba, tak automaticky Vám pošlou fakturu na roční předplatné, které není zrovna nejlevnější a nemůžete to telefonicky zrušit, jako ony když to nabízejí. Pokud v dalším roce zapomenete, že někdy v xxx letech Vám něco nabízely, tak se to opakuje znovu a Vám nic jiného nezbude, než to zaplatit, pokud to nechcete táhnout přes soud. VELICE NESERIÓZNÍ FIRMA. Už nikdy. tahá z lidí nekřesťanské peníze.
Měli jsme předplacené Živnostník Profi. Po roce používání jsme dospěli k názoru, že je nám to k ničemu. Na základě toho, co nám bylo řečeno na začátku, že stačí zálohovou fa. neuhradit a tím se předplatné zruší, jsme doklad vrátili s tím, že na základě předchozí telefonické domluvy nemáme další zájem a platit nic nebudeme. Zálohová faktura se nám neustále vracela zpátky, až přišla předžalobní upomínka. Na telefonický dotaz, co to znamená, nám bylo řečeno, že se musí "kontrakt" vypovědět 6 týdnů předem. Zálohu zaplatíme, nebudeme se kvůli 4 tis. Kč tahat s právníkem. Nedoporučejeme!!!
Děkuji za Vaši zkušenost, mohu toto jenom POTVRDIT....je to OPRAVDU NESERIÓZNÍ FIRMA!!! Oni s Vámi domluví "telefonickou smlouvu" a Vy nemáte nárok na to, abyste ji stejným způsobem zrušily. Nejméně 6 týdnů před ukončením a to ještě písemně máte možnost ukončit smlouvu, kterou ani nevíte jakým datem ji mají v evidenci!!!!
Dobrý den, právě také řeším nucené prodloužení smlouvy s Verlag, podle výše popsaných zkušeností asi nic nenadělám a musím platit. Když jsem si pročítala jejich obchodní podmínky, tak jsou to samé příkazy a záklazy a zákazník nemá žádné právo, jen napsat výpověď šest týdnů před vypršením smlouvy. Žádný vstřícný postup vůči zákazníkovi nečekejte. Ještě se poradím s právníkem, jeslli je to řešitelné.
Velmi neseriózní firma, ruce od ní pryč. Objednával jsem NOZ vč. CD, po půl roce přišla nevyžádaná a neobjednaná aktualizace s fakturou, kterou jsem nezaplatil. Nyní mi chodí upomínky k zaplacení. Zatím váhám, jak se k tomu postavit. Každopádně služeb této firmy již nikdy více.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 8. 2012 12:26
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s "Verlag", dnes mi bylo nabídnuto předplatné, součástí je možnost zodpovídat dotazy. Máte s tím někdo zkušenost ?, Jak rychle odpovídají, zda finančák při kontrole přihlíží k jejich radám, v případě že se budu řídit jejich radou a kontrola to napadne, nese Verlag odpovědnost ?
Máte s tím prosím někdo zkušenosti ?
Paní mi nebyla schopna ihned odpovědět.... Jinak mi to přišlo jako zajímavá nabídka...