Re: Ukončení PP a nová prac.smlouva
Nová pracovní smlouva bezprostředně navazuje. Není ani den prodlevy. Dobře, pokud pokračuji ve mzdovém listě a ve zkušební době dojde k ukončení prac.poměru, budu do potvrzení o zaměstnání psát že pracovní poměr začal dle první pracovní smlouvy?
Re: Ukončení PP a nová prac.smlouva
Právě proto jsem se ptala, zda bezprostředně navazuje. Ve vašem případě zápočtový list nebudete vypisovat a budete brát jako by se jednalo o jeden pracovní poměr.
S evidenčním číslem to je u každého programu jinak. Kdysi jsem měla RON a tam se pokračovalo s jedním číslem. Teď mám Helios Orange a tam musím zadat nové číslo (ikdyž PP navazuje bezprostředně), tudíž mám nový mzdový list.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 8. 2012 10:58
Jak je to prosím v případě, že měl zaměstnanec pracovní smlouvu na dobu určitou a po vypršení s ním nebyl uzavřen dodatek o prodloužení smlouvy, ale smlouva nová a opět se zkušební dobou? V evidenci ukončím původní mzdový list, vystavím potvrzení o zaměstnání a s novou smlouvou zaměstnanci přidělím nové evidenční číslo a začínám nový mzdový list? Omlouvám se za asi hloupou otázku, ve mzdách jsem začátečník a nejsem si jista.