základ mám 1999,92 Kč daň 400,80 Kč (správně mělo být 400,08 Kč) a celkem 2400,- a proto mi program sám zaúčtoval 0,72 haléřů na účet 648. Pokladna tedy sedí. Jen jsem si nebyla jistá, zdali musím kvůli korunovém rozdílu na výsledném daňovém přiznání podat dodačné. Daňovou povinnost za daný měsíc, jsme měli 2456,- a když bych napsala správně 400,08,- tak by daňová povinnost byla 2457,- Budu ráda pokud nebudu muset kvůli koruně podávat dodatečné přiznání.
Tak si to propočítejte .... penále z jedné koruny bude cca jedna koruna ... pokuta taky cca 1 koruna ... daňové přiznání má dvě stránky ... což jsou cca taky ty tři koruny ... takže na tom firma prodělá váš čas ... a když na to finančák přijde tak to zaplatíte ze svého a holt si tu jednu žvejkačku nekoupíte ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
30. 4. 2010 16:10
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně špatně uvedeného DPH. Hotově jsme zaplatili fakturu a já jsem omylem do programu napsala částku, místo 400,08 jsem uvedla 400,80. A ani při kontrole jsem si špatně uvedené částky nevšimla. Musím vystavit dodatečné přiznání? Děkuji za odpověď