Re: Výpočet vyloučných dnů - prosím o po
Tu přílohu vyplňujete k nemocenské, která trvala od 30.4. do 27.5. nebo k nějaké další ?
Pokud k té dubnové, tak RO je 2.4.-30.4. a vyloučená doba 1 den (přece toho 30.4.), VZ je zákl. pro výpočet SP za duben.
Pokud k nějaké další, pak RO bude od 2.4. do....a vyloučené doby duben 1, květen 27
Re: Výpočet vyloučných dnů - prosím o po
Aha, tento tiskopis vyplňuji poprvé. Takže ty vyloučené dny se týkaly pouze rozhodného období, tedy dubna, že? Proto ten jeden den. Za květen nevyplňuji nic. Je to tak? Tiskpis mi byl vrácen, proto ho vyplňuji tak pozdě a ano, týká se to nemocenky od 30.4. do 27.5.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
21. 8. 2012 12:59
Dobrý den, vyplňuji Přílohu k žádosti o nemocenské a potřebuji poradit s výpočtem vyloučených dnů a rozhodném období. Pracovnice nastoupila do zaměstnání od 2.4.2012. Následně byla nemocná od 30.4. do 27.5.2012. Je rozhodným obdobím duben 2012 a započitatelným příjem základ pro výpočet sociálního pojištění za duben? Snažila jsem se vypočítat vyloučené dny a vyšlo mi celkem 20, což se mi zdá hodně. Moc prosím o kontrolu a případné rady.