Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
Levné nákupy z Číny končí. Od července platí nové clo na všechny malé zásilky
Žena okamžitě přišla o dávky kvůli cizí chybě v platbě výživného
Tisíce seniorů to netuší. Letos jim propadne řidičák
Vibe coding: Proč vám tahle dovednost zachrání místo u stolu nebo vás posadí do čela
27. 1. 2012 15:57
Dobrý den
Mám na Vás obří dotaz. Prosím Vás o Vysvětlení zda sem udělala chybu já nebo zaměstnavatel- Dne 17.01.2012 mně končí pracovní smlouva uzavřená na dobu určitou do dne 17.01.2012. Ale dnes jsem dostala od nadřízeného k podpisu pracovní smlouvu která mně byla zase prodloužená a to o jeden rok do roku 2013. já jsem ji pod menšími výhružkama podepsala a manžel který se to dozvěděl mně řek že to byla chyba protože bych měla dostat po uplynuté době 2 roků na dobu neurčitou. A hlavně se jedná i oto, že tato smlouva je prodloužená již po třetí. nevím zda mám pravdu manžel a nebo zda má nato právo zaměstnavatel. Četla jsem si nové podmínky zde na stránkách a nejsem z toho vůbec rozumná. Prostě něchápu jestli se ta změna týká i mého pracovního poměru a nebo zda jsem měla dostat smlouvu na neurčito. Předem děkuji za Vaši ochotu a laskavost. Z pozdravem Habánová.