Smlouva na dobu neurčitou

• (neregistrovaný)

27. 1. 2012 15:57

Dobrý den
    Mám na Vás obří  dotaz.  Prosím Vás o Vysvětlení  zda  sem udělala chybu já nebo zaměstnavatel-    Dne 17.01.2012 mně končí pracovní smlouva  uzavřená na dobu určitou do dne 17.01.2012.  Ale dnes jsem dostala od nadřízeného k podpisu pracovní smlouvu která mně byla zase prodloužená a to o jeden rok do roku 2013.  já jsem ji pod menšími výhružkama podepsala a manžel  který se to dozvěděl mně řek že to byla chyba protože bych měla dostat po uplynuté době 2 roků na dobu neurčitou. A hlavně se jedná i oto, že tato smlouva je  prodloužená  již po třetí. nevím zda  mám pravdu manžel a nebo zda má nato právo zaměstnavatel. Četla jsem si nové podmínky  zde na stránkách a nejsem z toho vůbec  rozumná. Prostě  něchápu  jestli se ta změna týká i mého pracovního poměru a nebo zda jsem měla dostat smlouvu na  neurčito. Předem děkuji za Vaši ochotu a laskavost. Z pozdravem Habánová.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 1. 2012 19:41

autorka

Dobrý den,

zaměstnavatel může u pracovních poměrů uzavřených na dobu určitou přecházejících z roku 2011 do roku 2012 uzavřít nový pracovní poměr až na tři roky a ještě jednou jej prodloužit opět v maximální tříleté lhůtě.

Dagmar Kučerová  ;) 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).