Hlavní navigace

Exekuce

  • (neregistrovaný)

    22. 9. 2012 23:41

    DOBRÝ DEN CHTELA BYCH SE OPTAT NA NECO OHLEDNE EXEKUCE.
    MANŽEL V PRACI DOSTAL NA PLAT EXEKUCI(DEPONENTI),O KTERE JSME NEBYLI ANI INFORMOVÁNI. TRVALOU ADRESU MA NA MAGISTRATU,ALE ANI TAM DOPIS NEDOSEL ANI NA KORESPONDENČNÍ ADRESU.V PRÁCI MU ŘEKLI JEN ČASTKU A ŽE MÁME NAPSAT PANU EXEKUTOROVI,KTEREMU JSME IHNED NAPSALI ,ALE ŽADNÁ ODPOVĚD OD NEJ SE NEDOSTAVILA. MANŽEL MÁ EXEKUCI DANOU ZŘEJME KVULI AUTU NA LEASING ,ALE AUTO NAM BYLO ODEBRÁNO-ODTAHNUTO LEASINGOVOU SPOLECNOSTI V ROCE 2008,KVULI ZTRATE VELKEHO TECHNIČAKU.NIKDO NA NASE TELFONATY ANI NA DOPISY NEREAGUJE A VUBEC NEVÍME CO MÁME DĚLAT TRVA TO JIŽ PRES PUL ROKU A PENÍZE STALE STRHÁVAJI(3000KC/MES.)A MAME DVE MALE DETI.NEVIME ANI KDE JE AUTO.PROSÍM PĚKNĚ O RADU KOHOKOLI KDO BY NECO VEDEL O TOMTONEBO MA PODOBNOU SKUŠENOST. A PROSIM O VYSVĚTLENÍ POJMU DEPONENTI

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 9. 2012 19:00

      Kara (neregistrovaný)

      Re: exekuce
      Píšete, že je to "zřejmě" kvůli autu. Požádejte účetní, ať Vám ukáže, co přišlo, tam bude uveden jednak exekutor a jednak věřitel. A pak se obraťte na toho věřitele i na toho exekutora.
      Deponovat znamená ukládat do úschovy (dokud zaměstnavatel nedostane sdělení o nabytí právní moci, zatím sražené částky nikam neodesílá, ale deponuje je, tj. uschovává je u sebe).
      Nepište velkými písmeny, vypněte si Caps Lock.

    • 24. 9. 2012 9:44

      ... (neregistrovaný)

      Re: exekuce
      Plátce mzdy vám musí být schopen prokázat důvod výplaty nižší mzdy, tj. od zaměstnavatele se manžel dozví podrobnosti o exekuci, když mu jeho vinou uniklo náhradní doručení přes magistrát. Před exekucí musel rozhodovat soud o dluhu vůči leasingovce - asi následný prodej auta nepokryl dluh, manžel o dluhu mohl vědět před jeho vymáháním a s leasingovkou se domluvit. Jak vidíte, trvalé bydliště na magistrátu není pro dlužníka žádnou výhodou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).