Dobrý den,
provozuji aplikaci Tvoje účetní.cz a sám ji také používám. Aplikace umí víc, než jen vystavovat faktury, umí vést pokladní i bankovní doklady, vytvořit daňové přiznání i daňový přehled pro potřeby finančního úřadu. Neumí vést mzdy, sklady a podobně. Svým rozsahem nemá za cíl konkurovat složitějším a komplexnějším účetním programům, ale pomoci jednoduše vést daňovou evidenci freelancerům a lidem na volné noze, kteří ani rozsáhlejší (a dražší) aplikace nepotřebují. Jinak Tvoje účetní.cz začala fungovat až od ledna letošního roku, takže předpokládám, že jí budeme rozvíjet na základě požadavků uživatelů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
Levné nákupy z Číny končí. Od července platí nové clo na všechny malé zásilky
Žena okamžitě přišla o dávky kvůli cizí chybě v platbě výživného
Tisíce seniorů to netuší. Letos jim propadne řidičák
Vibe coding: Proč vám tahle dovednost zachrání místo u stolu nebo vás posadí do čela
30. 1. 2012 19:30
Dobrý den,
zajímalo by mě jakou máte zkušenost s online daňovou evidencí www.tvoje-ucetni.cz je tam zajímavá cena na rok pouze 500Kč
Bohužel jsem začínající podnikatel, tak nevím zda by mi to stačilo a nebo je to pouze k vystavování faktur co můžu mít i zdarma.
Jinak jsem podnikatel plátce DPH.
Děkuji za odpověď