Re: Neplacené volno
>Dobrý den,
>chtěla jsem se zeptat ,zda žádost o neplacené volno
>mohu vypsat dle formuláře a podepíšu vlastnoručně ,nebo
>musím jak mě nutí v práci vypisovat všechno ručně.Ono
>nejde o to ,že by to měl být třeba jeden den v měsíci
>,ale několik dní v měsíci a každý den,musím vypisovat
>vlastní rukou.
>Děkuji za info
>Zákon uvádí pouze, že žádost o nepl.volno je potřeba dát písemně. Zda napsat ručně nebo do nějakého formuláře, je ze zákona jedno. Ale každý zaměstnavtel může požadovat jinou formu podání takové žádosti, takže pokud z-tel chce, abyste napsla ručně, napište ručně.
Re: Neplacené volno
VH,věřím tomu, že vy jako právník číslo, resp. název zákona znáte a ráda nám ho zde poskytnete. Pokud snad zákon nestanoví povinnost písemného podání žádosti o neplacené volno, pak se omlouvám, moje informace byla mylná a o neplacené volno netřeba žádat písemně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 11. 2012 12:02
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat ,zda žádost o neplacené volno mohu vypsat dle formuláře a podepíšu vlastnoručně ,nebo musím jak mě nutí v práci vypisovat všechno ručně.Ono nejde o to ,že by to měl být třeba jeden den v měsíci ,ale několik dní v měsíci a každý den,musím vypisovat vlastní rukou.
Děkuji za info