Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 11. 2012 12:16
Chtela bych se zeptat - žádám si o příspěvek na bydlení, kde je potřeba potvrdit čtvrtletní příjem. Zaměstnavatel ale mzdu vyplacel se značnym zpožděním, chaoticky a jeste ne naráz, tu dva tisice, tu pet tisic, něco ještě nevyplatil vubec. Napr. mzdu za srpen jeste nemam, ale v tom obdobi, co sem ji mela dostat vyplacenou jsem dostala napr. cast mzdy za kveten ..
Chtěla bych se zeptat, jak potvrdit prijem za ctvrtleti? castkou, kterou kterou jsem opravdu dostala nebo castkou, kterou jsem sice mela dostat v tom urcitem obdobi, ale nebylo tomu tak.
Ptam se taky proto, ze na vyplatnich paskach pisu to opravdove datum prevzeti penez, tak aby se mi to potom nejak nevymstilo kdyby byla nejaka kontrola a tak nejak se prislo na to, ze ty skutecne vyplacene penize vlastne neodpovidaji tomu co je v potvrzeni
Dotaz je asi zmateny, tak se omlouvam.
Dekuji za odpovedi.