Jednatel - cest.příkaz

• (neregistrovaný)

29. 11. 2012 10:54

Dobrý den,

náš pan prezident a jednatel v jedné osobě letěl minulý týden do Koreji na jednání valné hromady. Musela jsem objednat letenku. Zajímalo by mě jak to teď proúčtovat a zda mu musím vypsat cestovní příkaz? Prosím o radu. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 11. 2012 13:01

kamila II (neregistrovaný)

Re: Jednatel - cest.příkaz
      Na základě čeho pan jednatel pracuje?

Je jako zaměstnanec? - pokud ano, cestovní příkaz se všemi náhradami - nevidím v tom problém

Pokud má smlouvu o výkonu funkce a tak by tam měl mít taky uvedeno, že má nárok na cestovní náhrady...

V každém případě bych dala cestovní příkaz a náhrady a vše jako zaměstanci, ale pohlídala bych si jestli to má zakotveno v té smlouvě o výkonu funkce (pokud ji má)

• 29. 11. 2012 13:19

Monulka (neregistrovaný)

Má smlouvu o výkonu funkce, kde je uveden odstavec, že mu náleží náhrada nákladů, které nutně nebo účelně vynaložil při plnění svých závazků, dle této smlouvy. Myslíte, že to tak stačí nebo je třeba to více specifikovat? Děkuji

• 29. 11. 2012 13:36

kamila II (neregistrovaný)

Tak to fakt nevím (mě by to stačilo), my to máme přesně specifikováno. Ale jelikož vím, že na jednání valné hromady se normálně cesťáky proplácí, tak bych v tom neviděla problém, ale třeba někdo zkušenější než já, se přidá.

• 29. 11. 2012 15:30

Monulka (neregistrovaný)

Moc děkuji!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).