Re: Jednatel - cest.příkaz
Na základě čeho pan jednatel pracuje?
Je jako zaměstnanec? - pokud ano, cestovní příkaz se všemi náhradami - nevidím v tom problém
Pokud má smlouvu o výkonu funkce a tak by tam měl mít taky uvedeno, že má nárok na cestovní náhrady...
V každém případě bych dala cestovní příkaz a náhrady a vše jako zaměstanci, ale pohlídala bych si jestli to má zakotveno v té smlouvě o výkonu funkce (pokud ji má)
Re: Jednatel - cest.příkaz
Tak to fakt nevím (mě by to stačilo), my to máme přesně specifikováno. Ale jelikož vím, že na jednání valné hromady se normálně cesťáky proplácí, tak bych v tom neviděla problém, ale třeba někdo zkušenější než já, se přidá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 11. 2012 10:54
Dobrý den,
náš pan prezident a jednatel v jedné osobě letěl minulý týden do Koreji na jednání valné hromady. Musela jsem objednat letenku. Zajímalo by mě jak to teď proúčtovat a zda mu musím vypsat cestovní příkaz? Prosím o radu. Děkuji